Свято "Прощавай садок дитячий"

2017-05-24

/Files/images/P70524-161927.jpg

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто 24.05.2017 року в ДНЗ №2 «Вербиченька» пройшло свято «Прощавай садок дитячий».

Зібралось багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, працівники ДНЗ – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців – майбутніх школяриків, яких в цьому році, аж – 29 діток.

Зусиллями педагогічного колективу та зокрема, вихователів старшої групи Слєпченко Л.М. та Мечет Т.А. , музичного керівника Матвійчук В.О. організовано цікаве свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у нашому садочку. Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери. За допомогою відео архіву дитячого садка присутні зазирнули в минуле, та подивилися, якими були кілька років тому нинішні випускники.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день в адресу всім працівникам ДНЗ, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідуюча дитсадка Ніколаєнко Т.О., яка побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Приємним подарунком для усіх був запальний танець хлопчиків з матусями, та розчулив до сліз танок маленьких леді зі своїми татусями.
…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості.

/Files/images/P70524-164919.jpg/Files/images/P70524-162721.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 472