• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання методичного об'єднання сестер медичних старших дошкільних навчальних закладів міста

Засідання методичного об'єднання сестер медичних старших дошкільних навчальних закладів міста

2012-03-23

/Files/images/Изображение 057.jpg

24 лютого 2014 року на базі Конотопського дошкільного навчального закладу (ясла - садка)№2 "Вербиченька" Конотопської міської ради Сумської області відбулося засідання методичного об'єднання сестер медичних старших дошкільних навчальних закладів міста.

Тема засідання «Дотримання вимог щодо організації харчування дітей дошкільного віку». На початку зустрічі всіх присутніх привітали вихованці старшої групи, показавши інсценівку «Якось вранці у садочку…», в якій продемонстрували не лише свої творчі здібності, а й вміння сервірувати стіл, знання про корисні і шкідливі продукти харчування.

/Files/images/Изображение 015.jpg


/Files/images/Изображение 025.jpg


Сестра медична старша Шевченко В.М. в ході своєї доповіді нагадала про нормативно – правову базу з організації харчування в дошкільному закладі, критерії організації вивчення стану харчування як на харчоблоці, так і у групах. Велику увагу вона приділила висвітленню питання фізіологічної потреби дітей дошкільного віку в основних харчових речовинах.
/Files/images/Изображение 054.jpg
Цікавою для всіх запрошених була виставка – презентація «Страви в садочку очима дітей», де були запропоновані страви, до кожної з яких були надані технологічні картки. У страв була цікава презентація і в подальшому їх можна використовувати в меню.

/Files/images/Изображение 058.jpg

Потім медичні сестри мали змогу переглянути організацію харчування дітей в дошкільному закладі під час обіду у старшій групі.

/Files/images/Изображение 068.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 299